Aku Seorang Perantau: Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com


Tuesday, 8 August 2017

Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com


Assalammualaikum & Salam Sejahtera.

Saya ingin menganjurkan Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com pada bulan merdeka ini. GA ini adalah bersempenakan bulan kemerdekaan negara kita & pada masa yang sama dapat merapatkan ikatan ikhwah sesama rakan blogger dengan penyertaan di Giveaway By penselduabee.blogspot.com ini.

Ada tiga hadiah yang ditawarkan untuk tiga pemenang bertuah & semua hadiah adalah BRAND NEW. Top referral & Top komentator juga akan menerima hadiah daripada saya iaitu wang tunai sebanyak RM10. Top referral  & Top komentator juga boleh memenangi  hadiah yang ditawarkan jika nama ada naik semasa pemilihan dilakukan untuk tiga pemenang yang mengunakan random.org.  5 lagi pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist penselduabee.

Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

1. Follow blog penselduabee & blog tarot the fool
2. Add to Circle G+RadhiaRazali 
3. Click iklan Nuffnang & Lazada saya.
4. Like FB page penselduabee
5. Follow Instagram Radhia87 
6. Follow twitter RadhiaHaafiza 
7. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah.
8. Buat entry bertajuk "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
9. Publish entry tersebut
10. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.
11. Share/ping entry "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com"  dari blog saya ini di facebook.
12. Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja.

Tak complicated kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa lama pun untuk follow semua syarat.hehe..
Giveaway ini akan berlangsung dari 1 August- 31 August 2017

Senarai Hadiah
Top Referal
1 x RM10

Top komentator
1 x RM10

3 pemenang

1 x 2017 New Korean Tide Multi-Purpose Backpack 


1 x Stainless Steel Insulated Double Wall Travel Coffee Mug

1 x  notebook, keychain & fridge magnet (saya akan upload bila dah ada gambar)

5 pemenang
Bloglist

Hope peserta jujur & boleh follow semua syarat GA ini. Kalau ada syarat yang tak boleh buat, inform di komen atau di entri GA yea.  Peserta yang gagal mematuhi syarat-syarat tanpa memberitahu sebab- munasababnya (seperti tiada akaun atau etc), penyertaan akan terbatal.

Jika bilangan peserta tidak cukup 30 orang, GA akan terbatal yea. Tetapi jika bilangan peserta melebihi 100 orang, saya akan tambah satu lagi hadiah & seterusnya jika bilangan follower blog penselduabee mencapai 500 orang saya akan tambah 2 lagi hadiah.

Apapun, wish all of you the best of luck.

2 comments:

  1. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete