Aku Seorang Perantau: 1ST GIVEAWAY BY FWS


Wednesday, 5 April 2017

1ST GIVEAWAY BY FWS




Klik kat banner untuk join :)


Cara-cara nak join?
1. Buat Entry yang bertajuk "1st Giveway By FWS "
2. Letak Banner dan backlinkkan ke entry ini
3. Letak username ig korang dalam entry tu
4. Comment link entry korang !

Hadiah-hadiah Yang Menanti?
1. Diskaun RM10 shopping di FashionStorebyfw (FWS) x3 pemenang
2. Topup RM5 (FWS) x2 Pemenang
3. Header + Watermark Logo ( Sis Awadah ) x3 pemenang
4. Topup RM10 (JMBELOG) x2 pemenang
5. Topup RM5 ( Abam Kie ) x3 pemenang

Pemilihan pemenang melalui random.org

Banyak kan hadiah yang disediakan? kalau rasa nak menang, anda ada masa 1 bulan untuk join !

1April 2017 hingga 1Mei2017

4 comments:

  1. Terima kasih sudi join! senarai peserta dah diupdate. Goodluck!
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/senarai-peserta-1st-giveway-by-fws.html

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. singgah & follow sini :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

    ReplyDelete
  4. Hi !! pemenang dah diumumkan:) Tahniah kepada yang berjaya.. sesiapa yang tak berjaya tu boleh cuba next GA :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/05/tahniah-senarai-pemenang-pemenang-1st.html

    ReplyDelete